“…igazából mindenkinek jókedvűnek kellene lenni, úgy, mint a gyerekek. Mert minden ember úgy születik, hogy jókedvű”

Tihanyi Edit: Varázsfelhő

Mindannyiunkban benne él a boldogság, mindannyian képesek vagyunk rá, hogy boldogok legyünk. Bármi történt is velünk az életünk során, meg kell tanulnunk elengedni és a szépet keresni az életben. Én hiszem, hogy ezért vagyunk ezen a bolygón. Azért, hogy megtaláljuk a boldogságot és másoknak is segítsünk megtalálni azt. Hiszen mi értelme lenne éveken keresztül szomorkodni, haragudni, gyűlölni…

Sokkal jobb, ha boldogok vagyunk, szeretünk és bízunk. Ahogy mi mosolyogni kezdünk, a világ is ránk fog mosolyogni. Próbáld csak ki kicsiben! Mosolyogj többet az utcán és figyeld meg, milyen sokan fognak visszamosolyogni.

Neked mi okoz örömet? Keresd mindenben azt! A természet szépségét, a játékosságot, egy szép zenét, képet, filmet, verset….

Az élet tele van csodákkal, csak fel kell fedezni azokat!

Figyeld meg a kisgyerekeket! Amikor szomorúak, jól ki tudják sírni, dühöngeni magukat. Az nem biztos, hogy hiszti. Lehet az egy jogos fájdalom, csak mi nem értjük. A benned lévő fájdalmak is jogosak. Add ki őket. De aztán lépj Te is tovább, mint ahogy a gyermekek teszik. Az egyik pillanatban üvöltenek, a másikban már vidáman játszanak. Játsz Te is sokat!