Ajándék figyelem, hogy végre Te lehess a középpontban

Amikor a kisfiammal otthon voltam egy kis faluban, sokszor magányosnak éreztem magam. Azt éreztem, senkivel nem tudom megosztani a problémáimat. A barátnőimnek még nem volt gyermeke. Az ismerőseim közük sokan ugyanazzal a problémával küzdöttek, mint én. Hosszú idő volt, míg találtam egy személyt, aki úgy tud végighallgatni, hogy nem ad tanácsokat, nem minősíti a problémáimat. Mert a “majd elmúlik”, a “mit gondolsz, másnak könnyebb?”, vagy a “hagyd rá, majd megtanulja” nem segített rajtam.

Aztán elkezdtem coachingot tanulni és újra megtapasztaltam azt a fajta figyelmet, ami inspirálni tud. Olyan kérdéseket kaptam, olyan visszajelzéseket, amiknek a hatására szárnyra kaptam. Kibújtam a csigaházamból és megvalósítottam az álmaim egy részét. De ami a legfontosabb, sokkal türelmesebb, megértőbb anya lettem. Már sokkal kevesebb a probléma az életünkben. Inkább helyzetek vannak, amiket együtt, kreatívan meg tudunk oldani.

Ezt szeretném most továbbadni.

Ezért hoztam létre ezt az oldalt. Megteremtem azt a helyet, időt, amikor az anyák kerülnek a középpontba. Feltöltődhetnek, megláthatják a problémáik gyökerét és megtalálhatják az irányt, amerre haladjanak tovább.

Most pedig szeretnék egy felajánlani egy lehetőséget. Jelentkezz a lenti Jelentkezés gombra kattintva, töltsd ki az űrlapot, majd beszéljünk meg egy időpontot, amikor 60 percen át részesülsz ebben a figyelemben, hogy elindulj a saját utadon. És mindezt INGYEN adom. Az űrlap elolvasása után kereslek időpont egyeztetés céljából.

Az űrlap segítségével a jelenlegi helyzetedet és a céljaidat térképezem fel, hogy az a 60 perc valódi segítség lehessen.

https://forms.gle/gKCT5GipiRGZo85R9