Masaru Emoto, japán kutató, a világ sok részen megfigyelte a vizet. A vízkristályok szerkezetét fotózta fagyasztás után. Kíváncsi volt a gondolatok és a zene hatására a vízre. A sok érdekesség közül, amit megfigyelt, én kettőt emelnék ki. 

  • Mintát vett a japán Fudzsivara tóból. A felső sor utolsó képén az látszik, hogy milyen volt a víz, amikor először mintát vettek belelő. Ezután Kato Hoky atya egy óráig imádkozott a tó partján. Az alsó sor utolsó képén megnézheted, milyen lett a víz az ima után.
  • A többi képen azt láthatod, hogy melyik zene, illetve melyik szó, milyen hatással volt a vízre. Felső sor: Mozart szimfónia, John Lenon: Imagine, Szeretet, Fujiwara tó ima előtt. Alsó sor: béke, köszönöm, megöllek, Fujiwara ima után.

Ha a sprituális magyarázatokban nem hiszel, csak gondolod végig, hogy a testednek körülbelül az 50 – 70 %-a víz.

Úgyhogy kezd is el gyakorolni a pozitív megerősítések használatát!

Ahhoz, hogy beépüljenek a mindennapi rutinodba, időre lesz szükséged. 2 hónap után már nagy eséllyel nem fogsz róluk megfeledkezni.

Hogy könnyebb legyen ez a két hónap, érdemes összekötni valami rutintevékenységgel:

  • Reggeli közben. Írd ki a hűtőre a mondataidat, vagy a konyhaszekrényre
  • Autózás közben. Hallgass pozitív megerősítéseket tartalmazó cd-t. (pl.: Louise L. Hay, Domján László mondatai, Bagdi Bella zenéi)
  • Mosogatás, vasalás… Szintén hallgathatsz cd-t, de mondhatod a saját mondataidat is
  • Este, elalvás előtt hallgatni. Sokan tartanak tőle, hogy bealszanak közben. Az sem probléma, attól még az agyad feldolgozza a hallott információkat.
  • Írd ki a lakásod, vagy irodád egy olyan részére, ahol gyakran olvashatod a mondataidat.

Hogyan válassz mondatokat? Ha beírod a google-be, rengeteg ilyen mondatot fogsz találni. Az a legegyszerűbb, ha kiválasztasz 10-et, ami a leginkább megfog és amikor úgy érzed, elérted velük a kívánt változást, lecseréled újabb mondatokra. Ha pedig hallgatni szeretnéd inkább, akkor válassz ki egy cd-t és minden nap hallgasd meg akár többször is. Saját mondatokat is írhatsz. A következő bejegyzésben erről lesz majd szó.

A lényeg, minden nap gyakorolj és ha teheted, többször is!

Ha szereted a színezőket, a felül található képet nyomtasd ki, írd bele a kedvenc pozitív megerősítő mondatodat és színezheted is!

Szeretettel: Edit

Képek forrása:

szövegbe ágyazott kép: http://www.zumusic.org/news/432-hz-water/

színezhető kép: saját rajz