Tudom, hogy többetek szeretne vállalkozni a gyermek mellett, így most egy ilyen témájú könyvet ajánlok. Már egy ideje elolvastam és volt is néhány gondolatom, amit megosztottam volna. De úgy éreztem, valami még hiányzik.

Mostanában beszélgettem többetekkel a munka, család témáról. És már tudom, mi hiányzott. Az, hogy konkrétan hozzátok kössem. Hiszen sokan nem dolgoztok már jó ideje alkalmazottként, nem hajszoljátok túl magatokat, mint a könyv írója. Aztán rájöttem, hogy mégis. Nem az alkalmazotti léttel, hanem azzal, hogy mindent egyszerre csináltok. Család, vállalkozást indtani, háztartás, kapcsolatok ápolása, építése…

De ez túl sok. Ez a könyv segít abban, hogy elinduljatok, rendszerben kezdjetek gondolkodni. Mert amikor ennyi dolog közt lavírozunk, kell valami mankó.

És kell egy pozitív cél, kép, ami segít, hogy megmaradjon a kitartásunk. Képzeljétek el, amint digitális nomádként nem a világot járjátok körbe, hanem amíg vártok egy-egy foglalkozás alatt a gyerkőcre, tudtok dolgozni. Ráadásul abban dolgoztok, amit szerettek, így élvezitek és kevésbé lesztek frusztráltak.

De ez egy olyan könyv, ami nem csak a vállalkozás szép oldalát mutatja be. Mert az fontos, hogy maradjunk a valóságban.

És még egyszer, szuper fontos, hogy kérjetek segítséget!

A könyv pedig: https://alkalmazottbolvallalkozo.hu/

 

Szeretettel: Edit