Szolgáltatás

Ha még nem állsz készen egy hosszabb coaching folyamatra, vagy egy bizonyos téma érdekel, akkor nézz körül a csomagjaim között, hátha megtalálod azt, amit keresel. 🙂

Légy az, aki mindig is szerettél volna!

Várlak szeretettel!

FIGYELEM: a csomagok jelenleg feltöltés alatt állnak. Ha nem szeretnél lemaradni az új csomagokról, iratkozz fel a hírlevelemre ITT.

Anya dédelgető. Kétségekkel teli anyáknak, ahol megértő környezetben elmesélheted kételyeidet és megtapasztalod a biztonságot és magabiztosságot, melyet így a gyermekednek is könnyedén megtanítasz.

Csak pozitívan! - mini csomag

  • Változtatni szeretnél a gondolkodásmódodon?

  • Pozitívabban szeretnéd látni a világot?

  • Szeretnéd meglátni, megélni a világ minden szépségét, apró örömét?

Akkor Neked találtam ki ezt a csomagot!

Tovább a csomaghoz>>

Ezen a tréingen különböző témák segítségével gyakoroljuk be, hogyan tudod felismerni a valódi igényeidet és azokat kommunikálni. Segítek, hogy elmélyíthesd a kapcsolatodat a szeretteiddel. Ne falat húzz önmagad köré, hanem hidat építs, amin a szeretteid eljuthatnak hozzád.

Webinár sorozat önismereti gyakorlatokkal különböző témákban. Az első webinár INGYENES.

Tovább a csomaghoz>>

Az anya coachingban nem csak Rád fogunk koncentrálni, hanem megnézzük, hogyan működtök családként. Megnézzük, hogyan tudod megteremteni azt az otthont, ahol mindenki kiteljesedhet. (Ez nem családterápia! Itt csak Te fogsz részt venni, a Te szemszögedből tudjuk feltárni a nehézségeket, megoldásokat találni rájuk. Azt tanulhatod meg, hogyan tudsz úgy beszélgetni a pároddal, hogy abból megoldások és ne újabb veszekedések szülessenek.)