Egy jó beszélgetés, egy erdei séta. Teljes figyelem.

Japánban egyre elterjedtebb az “erdőfürdőzés”, a skótoknál már receptre írják fel az erdei sétát. Bizonyított, hogy jó hatással van a fizikai és a mentális egészségünkre.

Mi rendszeresen járunk a Mecsekbe túrázni. Én időnként egyedül is kimegyek, hogy feltöltődjek, összerendezzem az érzéseim, gondolataim. Mivel nagyon szeretem megosztani az élményem másokkal, ezért kigondoltam, hogy ezentúl erdei sétával egybekötött coaching foglalkozásokat is tartok majd.

Hogy kell egy ilyet elképzelni?

Egy egyszerű, normál tempójú, vagy inkább lassú séta. A cél az, hogy lelassulj, befelé figyelj, miközben a nyugalom és a természet szépsége vesz körbe. Aztán elkezdünk beszélgetni. Én figyelek Rád. Ez és néhány kérdés pedig segít, hogy megtaláld a választ önmagadban a kérdéseidre. Segítek, hogy felfedezd az erősségeidet. Rávezetlek, hogyan tudod néhány apró változtatással elkezdeni azt az életet élni, amire vágysz.

Hogy ne áruljak zsákbamacskát, ha még nem ismerjük egymást, jelentkezz be egy ingyenes, 60 perces beszélgetésre emailben (edit@fedezdfelmagad.hu), telefonon (06-20/411-4649), vagy messenger üzenetet írhatsz a fedezdfelmagad oldalnak, vagy személyesen nekem (Nyúlné Terpó Edit). Ha messzebbről jönnél a sétára, akkor akár online is megtarthatjuk ezt a beszélgetést.

Az útvonal

A személyes kedvencem a Remete-rét és a Mandulás játszótér közötti út. A Remete-rét általában kevésbé forgalmas. Leülhetünk az esőbeállóban, vagy egy asztalhoz és elmondod, felírod, miért kerestél meg, mit szeretnél elérni. És azt is, hol tartasz most. Majd átsétálunk a Mandulásra. Menet közben is vannak padok, pihenők, ha megállnál kicsit. A Manduláson pedig összegyűjtjük, milyen lehetőségekről, erősségekről beszéltünk az úton. Már tudni fogod, hogyan tovább. Ezt az utat jól ismerem, agy még inkább tudok Rád figyelni. A Manduláson pedig lehet játszani, hintázni, csúszdázni, vagy csak élvezni a jó hangulatot.

Természetesen más útvonalat is választhatsz.

Milyen hosszú a séta?

Maximum 120 perc.

Mikor sétálunk?

Az időpontot előre egyeztetjük. Mivel tudom, hogy nehéz megoldani hétköznap egy hosszabb programot, lehetőség van hétvégi időpontra is.

Mennyibe kerül és mit kapsz ezért?

27.000 Ft

– maximum 120 perces séta és beszélgetés

– 60 perces beszélgetés valamikor a séta után, hogy az elindult változásokat megerősítsük

– figyelem, elfogadás, szeretet és a természet csodái 🙂

– nem csak egy coaching, hanem egy élmény vár Rád

A bemutatkozásomat ITT olvashatod el.

A legrészletesebb leírást Szilvia készítette a közös munkánkról. Ezt ITT találod.

Várlak szeretettel: Edit 💞