Egy jó beszélgetés, egy erdei séta. Teljes figyelem.

Japánban egyre elterjedtebb az “erdőfürdőzés”, a skótoknál már receptre írják fel az erdei sétát. Bizonyított, hogy jó hatással van a fizikai és a mentális egészségünkre.

Mi rendszeresen járunk a Mecsekbe túrázni. Én időnként egyedül is kimegyek, hogy feltöltődjek, összerendezzem az érzéseim, gondolataim. Mivel nagyon szeretem megosztani az élményem másokkal, ezért kigondoltam, hogy ezentúl erdei sétával egybekötött coaching foglalkozásokat is tartok majd.

Hogy kell egy ilyet elképzelni?

Egy egyszerű, normál tempójú, vagy inkább lassú séta. Időnként meg is állunk, hogy gyakoroljuk a tudatos jelenlétet, felfedezzük a minket körülvevő csodát. A cél az, hogy lelassulj, befelé figyelj, miközben a nyugalom és a természet szépsége vesz körbe. Aztán elkezdünk beszélgetni. Én figyelek Rád. Ez és néhány kérdés pedig segít, hogy megtaláld a választ önmagadban a kérdéseidre. Segítek, hogy felfedezd az erősségeidet. Rávezetlek, hogyan tudod néhány apró változtatással elkezdeni azt az életet élni, amire vágysz.

A sétáló coaching során egy témára összpontosítunk. Lehet, hogy Neked most sok jut eszedbe, de az ingyenes, előzetes beszélgetés során tisztázzuk, mi az a terület, amin most szükséges változtatnod. Igen, változtatnod, tenned kell. Nem lesz elég, hogy sétálunk egyet. Amikről ott beszélünk, kitűzünk célul, azt Neked kell megvalósítanod. Azért, hogy a megvalósítás során se tévedj el, érezd Magad egyedül, még lesz egy záró beszélgetés kettő – négy héttel a séta után és közben pedig írhatsz nekem, ha nagyon elakadnál.

Honnan tudod, hogy megérte eljönnöd? Az első beszélgetés során megnézzük, hol tartasz most a témáddal és hová szeretnél eljutni. Ezt tudatosítjuk, felírjuk, hogy lásd, eléred-e a célt. Amennyiben nem, a záró beszélgetés során megnézzük, miért akadhattál el, hogyan lehet mégis továbblépni.

Hogy ne áruljak zsákbamacskát, ha még nem ismerjük egymást, jelentkezz be egy ingyenes, 60 perces beszélgetésre emailben (edit@fedezdfelmagad.hu), telefonon (06-20/411-4649), vagy messenger üzenetet írhatsz a fedezdfelmagad oldalnak, vagy személyesen nekem (Nyúlné Terpó Edit). Ha messzebbről jönnél a sétára, akkor akár online is megtarthatjuk ezt a beszélgetést.

Az útvonal

A személyes kedvencem a Remete-rét környéke és Égervölgy, de nyitott vagyok más helyszínek felfedezésére is. 🙂

A lényeg, hogy találjunk csendesebb szakaszokat, ahol befelé figyelhetsz, elmélyülhetsz a gondolataidban, érzéseidben. Nem kell hosszú távnak lenni. Sőt, az is rendben van, ha csak néhány métert sétálunk, majd egy kidőlt fa törzsén ülve beszélgetünk, töltődünk és fedezed fel az utat, irányt, ami elhozza majd számodra a változást.

Azért nem ülünk le kényelmesen egy parkban, mert ott a többi ember jelenléte elvonja a figyelmünket, megzavarja azt a bizalmi légkört, ami megteremti a felismerések, őszinte beszélgetés lehetőségét.

Milyen hosszú a séta?

90 – 120 perc.

Mikor sétálunk?

Az időpontot előre egyeztetjük. Mivel tudom, hogy nehéz megoldani hétköznap egy hosszabb programot, lehetőség van hétvégi időpontra is.

Mennyibe kerül és mit kapsz ezért?

18.000 Ft

– maximum 120 perces séta és beszélgetés

– figyelem, elfogadás, szeretet és a természet csodái 🙂

– nem csak egy coaching, hanem egy élmény vár Rád

Ilyen egy sétáló coaching – interjú egy résztvevővel

A bemutatkozásomat ITT olvashatod el.

A legrészletesebb leírást Szilvia készítette a közös munkánkról. Ezt ITT találod.

Várlak szeretettel: Edit 💞