Anya coaching

Mit jelent ez?

A coaching egy segítő beszélgetés. A coach kérdések és egyéb varázslatok feladatok alkalmazásával segít, hogy pontosan meg tudd fogalmazni a helyzetedet. Pontosan tudd, honnan hová tartasz és miért. Mikor ez a helyére kerül, tudni fogod, milyen lépéseket tegyél meg, hogy elérd a kívánt változást. Én mozdulatokat is mutatok, javasolok. A mozgás segíti a lelki fejlődést. Én pedig azt tapasztaltam, egyenesen szárnyakat adhat. 🙂 (Éveken át táncoltam, táncterápiás csoportokban dolgoztam.)

Az anya coaching azért több, mert nem csak Rád fogunk koncentrálni, hanem megnézzük, hogyan működtök családként. Megnézzük, hogyan tudod megteremteni azt az otthont, ahol mindenki kiteljesedhet. (Ez nem családterápia! Itt csak Te fogsz részt venni, a Te szemszögedből tudjuk feltárni a nehézségeket, megoldásokat találni rájuk. Azt tanulhatod meg, hogyan tudsz úgy beszélgetni a pároddal, hogy abból megoldások és ne újabb veszekedések szülessenek.)

Leggyakrabban előforduló témák:

 • Célkitűzés: milyen anya szeretnék lenni valójában?
 • Mi hajt igazán? Saját értékrendszer vs. megfelelési kényszer
 • Önbizalom erősítés
 • Erőforrások feltárása
 • Időgazdálkodás
 • Kommunikációs nehézségek (házastárs, nagyszülők…)
 • Könnyedén használható eszközök, módszerek, amik segítenek 
 • Tényleg olyan lettem, mint az anyám? – új szokások kialakítása
 • Gyerek mellett vállalkozni? – időbeosztás, priorizálás

Egy teljes folyamat hat alkalmas (hetente, vagy kéthetente, ahogy Neked jobb). Az első alkalom előtt mindenképp jelentkezz egy 60 perces ingyenes beszélgetésre, hogy jobban megismerjük egymást, megismerd a munkám, mielőtt elköteleződsz. Ekkor beszélünk arról is, hogy mik a céljaid, miben szeretnél változást elérni.

A következő alkalmakon kiderítjük, hogy milyen akadályok, hiedelmek vannak Benned, amik gátolják a fejlődésedet. Majd ezeket átalakítjuk, hogy támogassanak.

Megmutatok technikákat, trükköket, amelyeket később is fogsz tudni használni. Hiszen az életed nem lesz rózsaszín a foglalkozások után sem. A cél az, hogy rugalmasabban alkalmazkodj a változásokhoz, kreatívabban old meg a nehéz helyzeteket.

A végén pedig értékeljük a közös munkánkat.

Mikor és hol tudunk együtt dolgozni:

Egyéni alkalmakra előre egyeztetett időpontban kerül sor. Ezek akár esti órák is lehetnek. Gondold végig, hogy mikor a legkönnyebb Neked beszélni. Azt tapasztaltuk anyukákkal, hogy nem probléma az sem, ha kisebb gyermek mellettetek van. Alszik, vagy figyel. 🙂

Személyesen Pécsett, vagy online a világ bármely részéről. Ehhez csak stabil internet kell, még kamera sem szükséges. Nem az a lényeg, hogy én lássam a mozdulataidat, hanem az, hogy Te érezd, megtapasztald azokat.

Ezeken felül lesznek csoportos alkalmak is Pécsett, illetve online. Amennyiben ezek érdekelnek, figyeld az eseményeket, vagy iratkozz fel a hírlevelemre.

Hogy ne csak én beszéljek:

Noémi, aki a teljes coaching folyamatot végezte el:

“Hihetetlenül hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem Editet és, hogy részt vehettem a 10 alkalmas online coachingon. Az első alkalomtól kezdve nagy odafigyeléssel és türelemmel fordult felém, aminek az lett az eredménye, hogy minden egyes alkalommal előrébb tudtam haladni az általam kitűzött célok felé. Edit egyszerre tudja globálisan nézni az adott problémát és ugyanakkor nagyon figyel a részletekre is és sokszor éppen Ez az, ami a megoldásban segít. A tanácsai és a személyre szabott házi feladatok segítettek engem abban, hogy visszatérjek a középpontomba, kiegyensúlyozott legyek és pontosan tudjam, hogy mit is szeretnék elérni a jövőben. Ha valaki úgy érzi, hogy elakadt az életben és szüksége van egy barátra, aki segít a továbbhaladásban, akkor itt nagyon jó helyen jár, ne habozzon egy percig se, jelentkezzen a coachingra! Ne fogja megbánni!”

Kivel fogsz találkozni a foglalkozások során?

Terpó Edit vagyok. Anya coach és gyógypedagógus. Sokat foglalkoztam már önismerettel. Több módszert is kipróbáltam, amik sokat segítettek nekem abban, hogy jobban tudjam, mire van szükségem valójában, rugalmasabb, kreatívabb, boldogabb legyek. Ezek a folyamatok megtanították nekem azt, ami számomra a legfontosabb, hogy valódi szeretetet és figyelmet tudjak adni a családomnak, barátaimnak és a hozzám fordulóknak. Eljutottam odáig, hogy a sok tapasztalatot, tudást, amit magamra szedtem az évek során, továbbadjam. Ezért lettem coach. Ha szeretnél többet tudni rólam, olvasgasd a blogomat, nézz körül a többi csomagom között, vagy gyere el egy INGYENES 60 perces konzultációra! 🙂

Csomag tartalma és ára:

 • 6 * 60 perc konzultáció
 • lehetőség, hogy tagja legyél egy olyan csoportnak, melyben csak anyák találhatók
 • elérhető vagyok a konzultációk között is, hogy ne érezd magad egyedül
 • tippek, gyakorlatok, hogy megkönnyítsük a hétköznapokat
 • és ne feledkezz meg az első, ajándék 60 perces konzultációról sem! 🙂
 • a teljes csomag ára: 45.000 Ft. Lehetőséged van részletfizetésre is. A részletekről érdeklődj üzenetben, vagy az ajándék beszélgetés során.

Amennyiben csak egy-egy alkalmat szeretnél befizetni, úgy a díj 8.000 Ft/alkalom.

Vegyél részt egy INGYENES és kötelezettségmentes beszélgetésen, hogy el tudd dönteni, valóban jó helyen jársz-e.

Ehhez kérj időpontot az edit@fedezdfelmagad címen, vagy a 06-20/411-4649-es számon, vagy töltsd ki a lenti űrlapot.

Jelentkezés: