Személyre szóló meditáció

Ezt a meditációt a Te élethelyzetedre írom. Így lesz igazán hatásos és magával ragadó.

A vezetett meditáció célja, hogy elterelje a gondolkodó agyad figyelmét, hogy meghallhasd a szíved és a kreatív jobb agyféltekéd hangját. Így új lehetőségek nyílnak meg a számodra, hogy meglásd az előtted heverő megoldásokat.

Mikor kérj meditációt?

– Ha úgy érzed, elakadtál, egy helyben toporogsz.

– Nehezen nyílsz meg mások előtt, inkább magad oldanád meg a problémáid. (Az is lehet, hogy segít megnyílni. 😉 )

– Szeretnél tenni Önmagadért!

– Szeretsz meditációkat hallgatni és vágysz valami különlegesre.

Ami segít, hogy valóban elérd a vágyadat:

türelem: ne várd azonnal a csodát, lehet, hogy szüksége van még időre

kitartás és rendszeresség: minden nap hallgasd meg legalább egyszer, amíg azt nem érzed, hogy megvan, amit kerestél

nyitottság: ne egy konkrét megoldást várj. A célt tudatosítsd és bízd az égiekre a megoldást. (Erről beszélünk bővebben, mielőtt elkészítem a meditációdat.)

írás: írj minden meditálás után. Én a 6 perces szabad írást szoktam használni (6 percig írok kézzel gondolkodás nélkül, ami jön). De naplót is vezethetsz, ahogy Neked jobb. Ez azért hasznos, mert segít tudatosítani a meditáció során átélt élményeket.

A személyre szóló meditáció elkészítésének menete:

1. Előre egyeztetett időpontban személyesen (Pécsett), vagy online tartunk egy maximum 60 perces beszélgetést. Elmondod, milyen élethelyzet megoldására kéred a meditációt. Szeretnélek egy kicsit megismerni, hogy tudjam, milyen környezetbe és történettel kalauzoljalak, hogy valóban személyes lehessen a meditáció. Ez a beszélgetés INGYENES és kötelezettségmentes.

2. A pénz beérkezése után elkezdem megírni a meditációdat. Ez maximum 10 napot vesz igénybe.

3. Elküldök egy egyedi linket, ahonnan letöltheted a meditációt. (Környezetvédelmi okok miatt CD-re nem írom ki és nem postázok. Ha elakadsz a letöltéssel, szívesen segítek. 🙂 )

A személyre szóló meditáció ára: 9500 Ft.

A meditáció hossza: 20-30 perc

Itt meghallgathatod egy meditációmat: https://fedezdfelmagad.hu/podcast/ffm-podcast-003-vezetett-meditacio-egy-erdei-seta/

A beszélgetésre jelentkezni e-mailben (edit@fedezdfelmagad.hu), telefonon (06-20/411-4649), illetve a lenti űrlap kitöltésével tudsz. Kérlek, az e-mailben, vagy az űrlapon megjegyzésben írd meg, hogy mely napszakok lennének jók számodra. Köszönöm!