Online önismereti csomagok

A csomagokról

Az online csomagok előnyei: 

  • olyan feladatokat tartalmaznak, melyek könnyen beilleszthetők egy kisgyermekes édesanya napjaiba is. Tapasztalatból tudom, hogy a túl sok és túl hosszú feladatoknak inkább neki sem állunk, hiszen úgysincs rá időnk. 
  • bárhol, bármikor elvégezheted. Némelyik feladathoz szükéged lesz íróeszközre, lapra, vagy füzetre, de másra nem.
  • a feladatokhoz bármikor hozzáférsz. Nem én küldöm ki meghatározott időben. Így valóban akkor fogalalkozhatsz vele, amikor időd engedi és kedved van hozzá.
  • minden csomagba kerül olyan feladat, ami azt szolgálja, hogy pároddal jobban megismerjétek egymást, könnyebben kommunikáljatok.
  • Sőt, ha párod is nyitott az önismeretre, együtt is elvégezhetitek az összes feladatot. Így még többet tudhattok meg egymásról. (Ezek nem párterápiás eszközök, csupán témák, amikről beszélgethettek.)

Ki is vagyok valójában? - csomag

AKCIÓ* ! => 3500Ft/ csomag
  • *Bevezető akció keretében 5000 Ft helyett Nőnapig (március 8. éjfél előtt megrendelt csomagok) 3500 Ft
  • Ez a csomag segít abban, hogy jobban megismerd és megértsd Önmagad és a gyermeked, párod… viselkedésére adott reakcióidat. Ez az alapja annak, hogy változtatni tudj a kommunikációdon, szokásaitokon.

Aki a csomagokat összeállította Neked:

Nyúlné Terpó Edit vagyok. Anya coach és gyógypedagógus. Sokat foglalkoztam már önismerettel. Több módszert is kipróbáltam, amik sokat segítettek nekem abban, hogy jobban tudjam, mire van szükségem valójában, rugalmasabb, kreatívabb, boldogabb legyek. Ezek a folyamatok megtanították nekem azt, ami számomra a legfontosabb, hogy valódi szeretetet és figyelmet tudjak adni a családomnak, barátaimnak és a hozzám fordulóknak. Eljutottam odáig, hogy a sok tapasztalatot, tudást, amit magamra szedtem az évek során, továbbadjam. Ezért lettem coach. Ha szeretnél többet tudni rólam, olvasgasd a blogomat, nézz körül a többi csomagom között, vagy gyere el egy INGYENES 60 perces konzultációra! 🙂

Vegyél részt egy INGYENES és kötelezettségmentes beszélgetésen, hogy el tudd dönteni, valóban jó helyen jársz-e.

Ehhez kérj időpontot az edit@fedezdfelmagad címen, vagy a 06-20/411-4649-es számon, vagy töltsd ki a lenti űrlapot.