Mandala séta

Természetben készült mandala

Képzeld el… Belépsz az erdőbe. Eleinte még hallod a külvilág zaját. Aztán haladsz egyre beljebb, és egyszer csak körülölel a természet. Fák, cserjék, talpad alatt az avar, a levegő tiszta és friss. Csend van, mintha megállt volna az idő. Minden lelassul körülötted, itt és most harmónia és nyugalom van. Érzed, ahogy benned is béke lesz, érzed, ahogy képes vagy befelé, végre önmagadra figyelni.

Észleled, mennyi apró szépség, csoda van körülötted. Ezekből az apró szépségekből külön-külön, vagy közösen egy mandalát alkotunk. Az alkotás közben még közelebb kerülhetsz önmagadhoz, elmélyülhetsz, hogy megtaláld a válaszokat, amik segítenek továbblépni a hétköznapi elakadásaidból.

Témák, időpontok

2023. 11. 18. Őszi mandala

Az őszi erdő kincseiből alkotunk. Ősszel a természet elraktározható kincseket ad, példát mutat az elengedésből. Amit most elengedünk, abból valami új készülhet. És időnként úgy rejtünk el kincseket, mint a mókusok. Elfelejtjük, hová, hogy aztán ott egy új csoda születhessen.

Hogy állsz az elengedés – megtartás – gyűjtögetés kérdéseivel?

2023. 12. 16. Téli alkotás igazi egy jó meleg tea társaságában

Akad még miből alkotni? Vajon mit találunk a téli erdőben? Igazi meglepetés lesz ez az alkalom. 🙂

Bírod a kiszámíthatatlant? A váratlan helyzeteket?

Gyakorlati tudnivalók a sétákhoz

A sétákra közösen indulunk a Remeterétről.

10:00-tól 12:00-ig tartanak az alkalmak, de kérlek, 15 perccel előbb érkezz, hogy legyen időd kicsit kötetlenül beszélgetni, hangolódni.

A séták díja: 9500 Ft, mely előre fizetendő. 24 órán belüli lemondás esetén a díjat nem tudom visszautalni, másik alkalomra beváltani.

A sétán maximum 6 fő vehet részt egyszerre, a helyedet a díj befizetésével tudod lefoglalni.

Jelentkezni e-mailben az edit@fedezdfelmagad.hu címen tudsz, vagy egy előzetes, ingyenes beszélgetés során, amennyiben további kérdéseid vannak, vagy kíváncsi vagy rám, mielőtt belevágsz a közös munkába. Az ingyenes beszélgetésre való jelentkezéshez írj e-mailt, vagy keress a 0620/411-4649-es számon.

Kedvezmény!

Meséld el a történeted!

Hiszem, akkor tudunk egymáshoz közelebb kerülni és egy szebb világot teremteni, ha megnyílunk. Megmutatjuk az érzéseinket, a sebezhetőségünket, a nehézségeket, amiket megküzdöttünk. Ezzel nem csak arra mutatunk példát, hogy mindannyian élünk át hasonló helyzeteket, de arra is, hogy beszélni ezekről jó, fontos.
Szeretném, ha minél több történetet osztanánk meg, hogy ezekből sokan meríthessünk erőt.
Amennyiben Te is megosztanád a coaching során megélt változásokat, a felismeréseidet, akkor ezt meghálálom Neked!
Amennyiben videó interjút vállalsz, videóban meséled el Te magad: 25% kedvezményt adok a folyamat árából.
Amennyiben Te írod meg a történeted 15%-ot, ha én írhatom meg (csak a Te jóváhagyásod után lesz nyilvános): 10% kedvezményt adok.
Mintákat itt találsz:

https://www.youtube.com/watch?v=Vuu5yuLKW9I
https://fedezdfelmagad.hu/mecseki_mese_1_elindulas/
https://fedezdfelmagad.hu/jo-anya-vagyok/

“Mindenkinek szeretettel ajánlom Editet, akinek elakadása van az életben, vagy szeretne valamin változtatni. A beszélgetéseink során a gondolatébresztő ötletek voltak rám nagy hatással főleg, és még az online találkozások után is napokig az járt az eszemben, amiről beszélgettünk. Tegyetek egy próbát, biztos vagyok benne, hogy Nektek is segítségetekre lesz, ha Edit lesz a mentorotok! Anikó Budapestről”

Anikó Budapestről

“Edit meghallgat, figyel rád és mindig megtalálja azokat a kérdéseket, amelyek a probléma lényegére, majd megoldására mutatnak – ugyanakkor nem ő mondja ki a válaszokat, csak tapintatosan sugallja, hogy merrefelé keresd azokat. Online találkozásaink strukturálisan jól meg voltak tervezve, házi feladatai pedig igazán elgondolkoztattak, és segítettek továbblépni a probléma megoldásának útján. A több alkalomból álló online konzultációt sikerült úgy lezárnunk, hogy nem maradtak bennem kérdések és minden a helyére került. Köszönöm a türelmet, szakértelmet és a coaching élményt!”

T. Katalin

“Azért ajánlanám másoknak, mert megtanított engem is ez 5 alkalmas önismereti folyamat arra, hogy mindig nyitottnak kell lennünk a többi ember és a világ felé is. Valamint arra is, hogy mindig van mit tanulnunk magunkkal kapcsolatban. Minden ember értékes, csak sajnos sokan nem ismerik ezt fel. Edit pont ebben segít, hogy elhidd, hogy te is fontos része vagy a világnak. Köszönöm, Edit! :-)”

Detti

“Számomra nagyon fontos szerepet játszik önmagam megismerése ahhoz, hogy teljesebb életet tudjak élni. Ezen a kihívásokkal teli úton találkoztam a Fedezd fel magad! önismereti tréning lehetőségével és éltem is vele. Nagyon örülök, hogy így tettem, mert rengeteget segített. Sokszor fájdalmas, gondolatébresztő és vicces pillanatokat éltem meg és képessé tett arra, hogy megvizsgáljam magam, több szemszögből is és végre őszinte és nyitott legyek magammal szemben is. Higgyem el, ami bennem van és ne féljem ezt használni. Tudjak elfogadni és legyek türelmes magammal. Szeressem magam, mert elvégre magammal kell leélni egy életet és, ha ez a kapcsolat nem jó, akkor az ciki:D Szóval Köszönöm Edit a lehetőséget és a “hamuban sült” löketet az önfelfedezés útjára!:)”

Bea

“Egy kellemes séta saját tempóban a fák között, a gondolataink, érzéseink között ölelő biztonságban. ”

Dóra

“Minden anyukának, aki úgy érzi, hogy kicsit összecsapnak a feje felett a hullámok, vagy elbizonytalanodott magában. Már önmagában az sokat segített, hogy összefoglaltam, kimondtam a problémákat, a séta után megkönnyebbültem és hálás voltam, hogy meghallgatott.”

W-M. Edina

“Hihetetlenül hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem Editet és, hogy részt vehettem a 10 alkalmas online coachingon. Az első alkalomtól kezdve nagy odafigyeléssel és türelemmel fordult felém, aminek az lett az eredménye, hogy minden egyes alkalommal előrébb tudtam haladni az általam kitűzött célok felé. Edit egyszerre tudja globálisan nézni az adott problémát és ugyanakkor nagyon figyel a részletekre is és sokszor éppen Ez az, ami a megoldásban segít. A tanácsai és a személyre szabott házi feladatok segítettek engem abban, hogy visszatérjek a középpontomba, kiegyensúlyozott legyek és pontosan tudjam, hogy mit is szeretnék elérni a jövőben. Ha valaki úgy érzi, hogy elakadt az életben és szüksége van egy barátra, aki segít a továbbhaladásban, akkor itt nagyon jó helyen jár, ne habozzon egy percig se, jelentkezzen a coachingra! Ne fogja megbánni!”

Noémi