Ingyenes coaching pedagógusoknak

coaching pedagógusoknak

Amikor megláttam az új köznevelési törvényt és azt, hogy meg is szavazták, először csak tehetetlen dühöt éreztem.

Aztán azon gondolkoztam, mit tudok ÉN tenni mégis.

Arra jutottam, hogy ezentúl INGYEN jöhetnek hozzám coachingra pedagógusok. Egyszerre egy személyt tudok fogadni.
Jelentkezni lehet privát üzenetben messengeren (Nyúlné Terpó Edit), telefonon: 06-20/411-4649 vagy az edit@fedezdfelmagad.hu email címen.

Mit jelent ez?

A coaching egy segítő beszélgetés. Én kérdésekkel és egyéb feladatokkal, felvetésekkel segítem azt, hogy megtaláld a megoldást a problémáidra. Meglásd az összefüggéseket a problémáid között. Tudd azt, hogy miért akadsz meg egy-egy ponton az életedben.

Témák lehetnek:

  • kommunikációs nehézségek gyerekekkel, szülőkkel, kollégákkal
  • időbeosztás
  • magánéleti nehézségek
  • magánélet és munka összehangolása
  • nem érzed jól magad, de nem tudod, miért
  • bármi, ami nekem nem jutott eszembe, de Te arról szeretnél beszélni 🙂

Jelentkezhetsz online, vagy személyes (Pécs) coaching folyamatra, de a sétáló coachingot is kipróbálhatod. Mindegyik folyamat egy ismerkedéssel kezdődik, hogy lássuk, ki tud-e alakulni egy bizalmi légkör, ami elengedhetetlen a közös munkához. Ezután eldöntheted, szeretnéd-e folytatni a munkát.

Az online, vagy személyes coaching folyamat általában 5-10 alkalomból áll. Ezek 60 perces beszélgetések. A sétáló coachinghoz egy előzetes 60 perces beszélgetés, a séta (max. 3 óra előre egyeztetett útvonalon, Pécs közelében) és egy 60 perces alkalom (a séta után 1-2 héttel) tartozik.

Megmutatok technikákat, trükköket, amelyeket később is fogsz tudni használni. Hiszen az életed nem lesz rózsaszín a foglalkozások után sem. A cél az, hogy rugalmasabban alkalmazkodj a változásokhoz, kreatívabban old meg a nehéz helyzeteket.

A végén pedig értékeljük a közös munkánkat.

Mikor és hol tudunk együtt dolgozni:

Egyéni alkalmakra előre egyeztetett időpontban kerül sor. Ezek akár esti órák is lehetnek, illetve a sétára hétvégi napon is sor kerülhet.

Személyesen Pécsett, vagy online a világ bármely részéről. Ehhez csak stabil internet kell, még kamera sem szükséges. A tapasztalatok azt mutatják, hogy akkor is teljes értékűen működik a folyamat, ha nem látjuk egymást.

Hogy ne csak én beszéljek:

Noémi, aki a teljes coaching folyamatot végezte el:

“Hihetetlenül hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem Editet és, hogy részt vehettem a 10 alkalmas online coachingon. Az első alkalomtól kezdve nagy odafigyeléssel és türelemmel fordult felém, aminek az lett az eredménye, hogy minden egyes alkalommal előrébb tudtam haladni az általam kitűzött célok felé. Edit egyszerre tudja globálisan nézni az adott problémát és ugyanakkor nagyon figyel a részletekre is és sokszor éppen Ez az, ami a megoldásban segít. A tanácsai és a személyre szabott házi feladatok segítettek engem abban, hogy visszatérjek a középpontomba, kiegyensúlyozott legyek és pontosan tudjam, hogy mit is szeretnék elérni a jövőben. Ha valaki úgy érzi, hogy elakadt az életben és szüksége van egy barátra, aki segít a továbbhaladásban, akkor itt nagyon jó helyen jár, ne habozzon egy percig se, jelentkezzen a coachingra! Ne fogja megbánni!”

Kivel fogsz találkozni a foglalkozások során?

Terpó Edit vagyok. Anya coach és gyógypedagógus. Sokat foglalkoztam már önismerettel. Több módszert is kipróbáltam, amik sokat segítettek nekem abban, hogy jobban tudjam, mire van szükségem valójában, rugalmasabb, kreatívabb, boldogabb legyek. Ezek a folyamatok megtanították nekem azt, ami számomra a legfontosabb, hogy valódi szeretetet és figyelmet tudjak adni a családomnak, barátaimnak és a hozzám fordulóknak. Eljutottam odáig, hogy a sok tapasztalatot, tudást, amit magamra szedtem az évek során, továbbadjam. Ezért lettem coach. Ha szeretnél többet tudni rólam, olvasgasd a blogomat, hallgasd meg a podcast adásokat. 🙂

Kiemelt kép forrása: https://pixabay.com/photos/teaching-child-world-geography-928637/