Egyéni, személyes séta

rajzoló nő

Elindulni olykor igen nehéz. Ha ezt olvasod, az első lépést már megtetted. Gondolom, felismerted, valami nem oké és változtatnál rajta. A természet megnyugtat, inspirál és megmutatja, merre keresd a válaszokat. Hogy meg is találd, szívesen elkísérlek az utadon.

Csomagajánlatok:

Bármelyik csomagot választod, mindegyiket egy ingyenes, előzetes, rövid ismerkedés előzi meg.

A csomag díja előre, legkésőbb a séta előtti napon fizetendő.

Lemondási feltételek: amennyiben 24 órával a séta előtt mondod le a találkozót, úgy a befizetett díj visszajár, vagy új időpontot egyeztetünk. 24 órán belüli lemondás esetén nincs mód a befizetett díj visszatérítésére.

 

1     alkalmas csomag:

A 90-120 perces foglalkozás során egy témával, vagy elakadással foglalkozunk és egy házi feladatot is fogsz kapni.

Ezt a csomagot ajánlom, ha egy konkrét helyzetre szeretnél ránézni, esetleg kell egy kis bátorítás, hogy elindulj és már jártas vagy az önismeretben.

A csomag ára: 34.500 Ft

3     alkalmas csomag:

Mélyebb rálátás egy helyzetre, mely során akár több területet is tudunk érinteni. A találkozások között házi feladatot adok és megbeszéljük, hogy a fejlődéshez mely szokások változtatására vagy milyen új szokások felvételére van szükséged. Kéthetente találkozunk, hogy elegendő időd legyen a feladatok megoldására, az új szokások kialakítására és azok beépítésére a mindennapokba.

Itt már mélyebben elemezzük a belső történéseidet és annak hatásait a környezetedre. A program kezdetén több cél kitűzésére van lehetőség és az sem jelent gondot, ha az elején nem tudsz még választani, hogy ezek közül melyik legyen leginkább fókuszban. Több idő áll rendelkezésedre a megfelelő szokások kialakítására, melyhez minden segítséget megadok neked, motiválni és bátorítani foglak, amikor szükséged van rá.

  •     Ha van önismereti tapasztalatod, jártasságod, akkor gyorsabban is tudunk a célod felé haladni.
  •     Ha nincs, az sem probléma, mert akkor kisebb célok felállításával apróbb lépésekben haladunk, ettől függetlenül elképzelhető, hogy meglepően nagyot lépsz majd előre.

A csomag ára: 93.500 Ft egy összegben fizetve, vagy 32.500 Ft/alkalom.

5     alkalmas csomag:

Ha ezt választod, akkor még több számodra fontos és megoldandó témával tudunk foglalkozni és lehetőség adódik a különböző életterületeid mélyebb vizsgálatára is. Ha gondot okoz, hogy hogyan hangold össze a munkát a családdal, vagy a családot az énidővel, ha szeretnél változást elérni a kommunikációdban és határozottan kiállni magadért, akkor itt elegendő idő lesz feltérképezni az elakadásokat és megoldást találni rájuk.

Nem számít, ha most vágsz bele az önismeretbe, mert lesz időd megfigyelni önmagadat, egy-egy helyzetre adott reakciódat, megláthatod, hogy van-e összefüggés a szóhasználatod és a problémás helyzetek között. Ezen a hosszabb úton igazi kincsekre lelhetsz önmagadban.

A csomag ára: 149.500 Ft egy összegben fizetve, vagy 30.500 Ft/alkalom.

Lehetséges helyszínek:

  • Mandulás
  • Éger-völgy
  • Malomvölgyi tó
  • egyéni megbeszélés alapján

Vegyél részt egy INGYENES és kötelezettségmentes beszélgetésen, hogy el tudd dönteni, valóban jó helyen jársz-e.

Kedvezmény!

Meséld el a történeted!

Hiszem, akkor tudunk egymáshoz közelebb kerülni és egy szebb világot teremteni, ha megnyílunk. Megmutatjuk az érzéseinket, a sebezhetőségünket, a nehézségeket, amiket megküzdöttünk. Ezzel nem csak arra mutatunk példát, hogy mindannyian élünk át hasonló helyzeteket, de arra is, hogy beszélni ezekről jó, fontos.
Szeretném, ha minél több történetet osztanánk meg, hogy ezekből sokan meríthessünk erőt.
Amennyiben Te is megosztanád a coaching során megélt változásokat, a felismeréseidet, akkor ezt meghálálom Neked!
Amennyiben videó interjút vállalsz, videóban meséled el Te magad: 25% kedvezményt adok a folyamat árából.
Amennyiben Te írod meg a történeted 15%-ot, ha én írhatom meg (csak a Te jóváhagyásod után lesz nyilvános): 10% kedvezményt adok.
Mintákat itt találsz:

https://www.youtube.com/watch?v=Vuu5yuLKW9I
https://fedezdfelmagad.hu/mecseki_mese_1_elindulas/
https://fedezdfelmagad.hu/jo-anya-vagyok/

“Mindenkinek szeretettel ajánlom Editet, akinek elakadása van az életben, vagy szeretne valamin változtatni. A beszélgetéseink során a gondolatébresztő ötletek voltak rám nagy hatással főleg, és még az online találkozások után is napokig az járt az eszemben, amiről beszélgettünk. Tegyetek egy próbát, biztos vagyok benne, hogy Nektek is segítségetekre lesz, ha Edit lesz a mentorotok! Anikó Budapestről”

Anikó Budapestről

“Edit meghallgat, figyel rád és mindig megtalálja azokat a kérdéseket, amelyek a probléma lényegére, majd megoldására mutatnak – ugyanakkor nem ő mondja ki a válaszokat, csak tapintatosan sugallja, hogy merrefelé keresd azokat. Online találkozásaink strukturálisan jól meg voltak tervezve, házi feladatai pedig igazán elgondolkoztattak, és segítettek továbblépni a probléma megoldásának útján. A több alkalomból álló online konzultációt sikerült úgy lezárnunk, hogy nem maradtak bennem kérdések és minden a helyére került. Köszönöm a türelmet, szakértelmet és a coaching élményt!”

T. Katalin

“Azért ajánlanám másoknak, mert megtanított engem is ez 5 alkalmas önismereti folyamat arra, hogy mindig nyitottnak kell lennünk a többi ember és a világ felé is. Valamint arra is, hogy mindig van mit tanulnunk magunkkal kapcsolatban. Minden ember értékes, csak sajnos sokan nem ismerik ezt fel. Edit pont ebben segít, hogy elhidd, hogy te is fontos része vagy a világnak. Köszönöm, Edit! :-)”

Detti

“Számomra nagyon fontos szerepet játszik önmagam megismerése ahhoz, hogy teljesebb életet tudjak élni. Ezen a kihívásokkal teli úton találkoztam a Fedezd fel magad! önismereti tréning lehetőségével és éltem is vele. Nagyon örülök, hogy így tettem, mert rengeteget segített. Sokszor fájdalmas, gondolatébresztő és vicces pillanatokat éltem meg és képessé tett arra, hogy megvizsgáljam magam, több szemszögből is és végre őszinte és nyitott legyek magammal szemben is. Higgyem el, ami bennem van és ne féljem ezt használni. Tudjak elfogadni és legyek türelmes magammal. Szeressem magam, mert elvégre magammal kell leélni egy életet és, ha ez a kapcsolat nem jó, akkor az ciki:D Szóval Köszönöm Edit a lehetőséget és a “hamuban sült” löketet az önfelfedezés útjára!:)”

Bea

“Egy kellemes séta saját tempóban a fák között, a gondolataink, érzéseink között ölelő biztonságban. ”

Dóra

“Minden anyukának, aki úgy érzi, hogy kicsit összecsapnak a feje felett a hullámok, vagy elbizonytalanodott magában. Már önmagában az sokat segített, hogy összefoglaltam, kimondtam a problémákat, a séta után megkönnyebbültem és hálás voltam, hogy meghallgatott.”

W-M. Edina

“Hihetetlenül hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem Editet és, hogy részt vehettem a 10 alkalmas online coachingon. Az első alkalomtól kezdve nagy odafigyeléssel és türelemmel fordult felém, aminek az lett az eredménye, hogy minden egyes alkalommal előrébb tudtam haladni az általam kitűzött célok felé. Edit egyszerre tudja globálisan nézni az adott problémát és ugyanakkor nagyon figyel a részletekre is és sokszor éppen Ez az, ami a megoldásban segít. A tanácsai és a személyre szabott házi feladatok segítettek engem abban, hogy visszatérjek a középpontomba, kiegyensúlyozott legyek és pontosan tudjam, hogy mit is szeretnék elérni a jövőben. Ha valaki úgy érzi, hogy elakadt az életben és szüksége van egy barátra, aki segít a továbbhaladásban, akkor itt nagyon jó helyen jár, ne habozzon egy percig se, jelentkezzen a coachingra! Ne fogja megbánni!”

Noémi