Egyéni, online lehetőségek

füzetbe író nő

Előfordulhat, hogy nem tudod megoldani a személyes találkozón való részvételt vagy az időbeosztásod miatt számodra jobb megoldás, ha online beszélgetünk. Ezekben az esetekben szeretettel ajánlom Neked az alábbi lehetőségeket.

Természetesen ilyenkor is maximálisan törekszem a támogató és bizalmas légkör kiépítésére, hogy a folyamat során a lehető legnagyobb biztonságban érezd magad.

Hagyományos coaching folyamat

Tapasztalatom szerint 5 alkalom elegendő, de ez természetesen lehet több és kevesebb is. Függ attól, hogy milyen szinten állsz a saját önismereteddel, mi az az elakadás vagy konfliktus, amelyet szeretnél feloldani, mi az az élethelyzet, amelyen szeretnél változtatni.

Az egyes alkalmak körülbelül 60 perc időtartamúak, a konzultáció telefonon vagy videóhívás keretében történik, te döntöd el, hogy neked melyik ideálisabb. Lehetsz akár az otthonodban vagy egy nyugodt, számodra megfelelő helyen, a lényeg, hogy te az általad választott biztonságos környezetben vagy.

A coaching folyamat során sokat beszélgetünk, eközben pedig kérdéseket teszek fel neked. Hidd el, hogy minden kérdésre megvan benned a válasz, én abban segítek, hogy ezek a válaszok a felszínre kerüljenek. A beszélgetés és a kérdések mellett írásban megoldandó feladatokat is fogsz kapni tőlem, amelyek abban segítenek, hogy még tisztábban lásd a céljaid eléréséhez vezető utat.

Díja: 16.500.- Ft/alkalom, minden 5. alkalom 50%-os kedvezménnyel

A Te sétád

Ebben a folyamatban maximálisan szükség van rád, mert az általam küldött feladatokat önállóan, egy séta során fogod majd elvégezni.

Mindegy, hogy egy erdőben, egy közeli parkban vagy egy tó körül teszed meg a sétát, az a fontos, hogy szakadj ki a mindennapi környezetedből és találd meg azt a megnyugtató természetközeli helyet, ahol önmagaddal lehetsz.

A módszer előnye, hogy nem vagy időhöz és helyhez kötve, akkor végezheted el a feladatot adott időkereten belül, amikor az a legmegfelelőbb számodra.

A módszer hátránya, hogy nem tudok reagálni a nonverbális jelzéseidre, nehezebb fenntartani a motivációt, főleg akkor, ha hajlamos vagy a halogatásra, ezért a feladat végrehajtása mindenképpen céltudatosságot és önfegyelmet kíván tőled.

Hogyan képzeld el a Te sétád folyamatát?

Egy előzetes online konzultáció keretében átbeszéljük az elakadásaidat, vagy azt a témát, amelynek megoldásában a segítségemet kéred. Megbeszéljük, hogy milyen irányban szeretnél továbbmenni és mi az a cél, amit szeretnél a folyamat végére elérni. Ennek megfelelően a feladatokat egyénre szabottan és a céljaidnak megfelelően fogod megkapni.

Egy-egy feladat elvégzésére egy hét áll rendelkezésedre, utána a beszámolód alapján tudunk továbblépni a következő feladatra.

Miért tartom szükségesnek az egy hetes időkeretet?

Ez is a tudatosságot szolgálja, ha tudod, hogy ennyi idő áll rendelkezésedre a feladat elvégzésére, akkor nem halogathatod a végtelenségig.

A Te sétád – egy hetes csomag

Az előzetes konzultáció után megkapod a feladatokat, majd azok teljesítése után egy záró konzultáció keretében átbeszéljük, hogy milyen változásokat tapasztaltál, milyen válaszokat fogalmaztál meg magadnak a folyamat során, majd útravalóul kitűzzük, hogy mi az a jövőbeni cselekvés, amely segít gyakorlattá, szokássá alakítani a tanultakat.

Akkor ajánlom, ha a jelenlegi helyzetedre szeretnél jobban rálátni vagy ha egy problémára keresel megoldást. Ez az idő elegendő lehet arra, hogy megismerd a tudást, amellyel sikeresen beépítheted mindennapjaidba az önismeretet, önmagad megfigyelését.

Díja: 34.500 Ft

A Te sétád – három hetes csomag

Az előzetes konzultáció után elküldöm a feladatokat, azonban itt a folyamat közben is lesz lehetőséged egy online konzultációra, amikor meg tudjuk beszélni, hogy hol tartasz, milyen gondolatok, felismerések születtek meg eddig benned. Ha minden feladatot teljesítettél, akkor egy záró konzultáció keretében átbeszéljük az elért eredményeket.

Ezt a csomagot ajánlom akkor, ha még nem látod teljesen tisztán a problémádat, de már érzékeled, hogy valami nincs rendben. Ha nincsenek céljaid, nem látod, hogy merre tartasz, ha szeretnél változtatni, olyan új szokásokat bevezetni a hétköznapokba, amelyek megkönnyítik, boldogabbá teszik az életedet. Ha szeretnél sikeresebb lenni, egy-egy helyzetben érvényesíteni az érdekeidet és felismerted, hogy ehhez változtatnod kell a kommunikációs stílusodon. Ha szeretnél bátrabb, belső erővel és önbizalommal rendelkező emberré válni.

Díja: 93.500 Ft egy összegben fizetve, vagy 32.500 Ft/hét.

A Te sétád – öt hetes csomag

Az előzetes konzultáció után megkapod a feladatokat, de ebben az esetben a folyamat közben két konzultációs alkalmat biztosítok, így jobban követhető, hogy állsz a leckék teljesítésével, több idő áll rendelkezésre felmerülő kérdéseid megválaszolására, a benned zajló megélések, tapasztalások átbeszélésére. A program a záró konzultációval ér véget, ennek alkalmával összefoglaljuk, hogy az öt hét alatt milyen változások történtek benned, mely szokásokat sikerült beépíteni az életedbe.

Neked ajánlom a csomagot, ha több problémát szeretnél megoldani és nagyobb változást kívánsz elérni az életedben. Ha szeretnéd kialakítani azokat a szokásokat, amelyek segítségével kiegyensúlyozottabban tudod élni a mindennapjaidat. Ha szeretnéd idejében felismerni a legbelső érzéseidet, és azokra úgy reagálni, hogy az számodra és a környezetedben élők számára is pozitív, kiszámítható és példamutató legyen.

Akkor is ajánlom, ha az önismeret rejtelmeiben szeretnél mélyebben elmerülni, mert elegendő időd lesz arra, hogy feltárd a belső gondolataid, érzéseid és bizonyos helyzetekre adott reakcióid közötti összefüggéseket, s ebből tanulva kialakítsd legjobb önmagad.

Díja: 149.500 Ft egy összegben fizetve, vagy 30.500 Ft/hét.

Minden folyamatot egy kötelezettségmentes és ingyenes beszélgetés előz meg, hogy el tudjuk dönteni, hatékony lehet-e a közös munka. A díjat minden esetben előreutalással kérem a találkozó előtt, illetve a feladatok érkezése előtt. A 24 órán belül lemondott alkalmak kiszámlázásra kerülnek.

Vegyél részt egy INGYENES és kötelezettségmentes beszélgetésen, hogy el tudd dönteni, valóban jó helyen jársz-e.

Kedvezmény!

Meséld el a történeted!

Hiszem, akkor tudunk egymáshoz közelebb kerülni és egy szebb világot teremteni, ha megnyílunk. Megmutatjuk az érzéseinket, a sebezhetőségünket, a nehézségeket, amiket megküzdöttünk. Ezzel nem csak arra mutatunk példát, hogy mindannyian élünk át hasonló helyzeteket, de arra is, hogy beszélni ezekről jó, fontos.
Szeretném, ha minél több történetet osztanánk meg, hogy ezekből sokan meríthessünk erőt.
Amennyiben Te is megosztanád a coaching során megélt változásokat, a felismeréseidet, akkor ezt meghálálom Neked!
Amennyiben videó interjút vállalsz, videóban meséled el Te magad: 25% kedvezményt adok a folyamat árából.
Amennyiben Te írod meg a történeted 15%-ot, ha én írhatom meg (csak a Te jóváhagyásod után lesz nyilvános): 10% kedvezményt adok.
Mintákat itt találsz:

https://www.youtube.com/watch?v=Vuu5yuLKW9I
https://fedezdfelmagad.hu/mecseki_mese_1_elindulas/
https://fedezdfelmagad.hu/jo-anya-vagyok/

“Mindenkinek szeretettel ajánlom Editet, akinek elakadása van az életben, vagy szeretne valamin változtatni. A beszélgetéseink során a gondolatébresztő ötletek voltak rám nagy hatással főleg, és még az online találkozások után is napokig az járt az eszemben, amiről beszélgettünk. Tegyetek egy próbát, biztos vagyok benne, hogy Nektek is segítségetekre lesz, ha Edit lesz a mentorotok! Anikó Budapestről”

Anikó Budapestről

“Edit meghallgat, figyel rád és mindig megtalálja azokat a kérdéseket, amelyek a probléma lényegére, majd megoldására mutatnak – ugyanakkor nem ő mondja ki a válaszokat, csak tapintatosan sugallja, hogy merrefelé keresd azokat. Online találkozásaink strukturálisan jól meg voltak tervezve, házi feladatai pedig igazán elgondolkoztattak, és segítettek továbblépni a probléma megoldásának útján. A több alkalomból álló online konzultációt sikerült úgy lezárnunk, hogy nem maradtak bennem kérdések és minden a helyére került. Köszönöm a türelmet, szakértelmet és a coaching élményt!”

T. Katalin

“Azért ajánlanám másoknak, mert megtanított engem is ez 5 alkalmas önismereti folyamat arra, hogy mindig nyitottnak kell lennünk a többi ember és a világ felé is. Valamint arra is, hogy mindig van mit tanulnunk magunkkal kapcsolatban. Minden ember értékes, csak sajnos sokan nem ismerik ezt fel. Edit pont ebben segít, hogy elhidd, hogy te is fontos része vagy a világnak. Köszönöm, Edit! :-)”

Detti

“Számomra nagyon fontos szerepet játszik önmagam megismerése ahhoz, hogy teljesebb életet tudjak élni. Ezen a kihívásokkal teli úton találkoztam a Fedezd fel magad! önismereti tréning lehetőségével és éltem is vele. Nagyon örülök, hogy így tettem, mert rengeteget segített. Sokszor fájdalmas, gondolatébresztő és vicces pillanatokat éltem meg és képessé tett arra, hogy megvizsgáljam magam, több szemszögből is és végre őszinte és nyitott legyek magammal szemben is. Higgyem el, ami bennem van és ne féljem ezt használni. Tudjak elfogadni és legyek türelmes magammal. Szeressem magam, mert elvégre magammal kell leélni egy életet és, ha ez a kapcsolat nem jó, akkor az ciki:D Szóval Köszönöm Edit a lehetőséget és a “hamuban sült” löketet az önfelfedezés útjára!:)”

Bea

“Egy kellemes séta saját tempóban a fák között, a gondolataink, érzéseink között ölelő biztonságban. ”

Dóra

“Minden anyukának, aki úgy érzi, hogy kicsit összecsapnak a feje felett a hullámok, vagy elbizonytalanodott magában. Már önmagában az sokat segített, hogy összefoglaltam, kimondtam a problémákat, a séta után megkönnyebbültem és hálás voltam, hogy meghallgatott.”

W-M. Edina

“Hihetetlenül hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem Editet és, hogy részt vehettem a 10 alkalmas online coachingon. Az első alkalomtól kezdve nagy odafigyeléssel és türelemmel fordult felém, aminek az lett az eredménye, hogy minden egyes alkalommal előrébb tudtam haladni az általam kitűzött célok felé. Edit egyszerre tudja globálisan nézni az adott problémát és ugyanakkor nagyon figyel a részletekre is és sokszor éppen Ez az, ami a megoldásban segít. A tanácsai és a személyre szabott házi feladatok segítettek engem abban, hogy visszatérjek a középpontomba, kiegyensúlyozott legyek és pontosan tudjam, hogy mit is szeretnék elérni a jövőben. Ha valaki úgy érzi, hogy elakadt az életben és szüksége van egy barátra, aki segít a továbbhaladásban, akkor itt nagyon jó helyen jár, ne habozzon egy percig se, jelentkezzen a coachingra! Ne fogja megbánni!”

Noémi