Csak pozitívan – mini csomag

Csak pozitívan! - mini csomag

Miről szól ez a csomag?

 • Változtatni szeretnél a gondolkodásmódodon?

 • Pozitívabban szeretnéd látni a világot?

 • Szeretnéd meglátni, megélni a világ minden szépségét, apró örömét?

Akkor Neked találtam ki ezt a csomagot!

A pozitív gondolkodás lényege, hogy könnyebben, kreatívabban tudsz túllépni a nehézségeken. Ez a csomag 6 gyakorlatot és 2 meditációt tartalmaz, melyekkel megalapozhatod és elmélyítheted a pozitív gondolkodást, ezáltal könnyebb lesz megélni a mindennapok szürkeségét, nehézségeit.

A gyakorlatok segítségével átírjuk majd azon mondataidat, amelyek akadályozzák az előrejutásodat. Megnézzük, mi segít egyensúlyban maradni, hogyan lehet észrevenni az élet apró örömeit és mi az ami segít abban, hogy elmélyüljenek ezek a változások. A gyakorlatokat és a meditációkat e-mailben fogod megkapni 2 naponta egyet-egyet, hogy legyen időd feldolgozni. Ha elakadnál, bármikor kérhetsz segítséget.

A Csak pozitívan csomag ára:

3 500 Ft

Abban az esetben, ha a csomag mellé egy 60 perces személyes online konzultációt is szeretnél, akkor a csomag ára a konzultációval együtt:

13 500 Ft

Jelentkezés:


Csak pozitívan minicsomagCsak pozitívan minicsomag személyes online konzultációval

Vélemény:

Noémi, aki a teljes coaching folyamatot végezte el:

“Hihetetlenül hálás vagyok a sorsnak, hogy megismerhettem Editet és, hogy részt vehettem a 10 alkalmas online coachingon. Az első alkalomtól kezdve nagy odafigyeléssel és türelemmel fordult felém, aminek az lett az eredménye, hogy minden egyes alkalommal előrébb tudtam haladni az általam kitűzött célok felé. Edit egyszerre tudja globálisan nézni az adott problémát és ugyanakkor nagyon figyel a részletekre is és sokszor éppen Ez az, ami a megoldásban segít. A tanácsai és a személyre szabott házi feladatok segítettek engem abban, hogy visszatérjek a középpontomba, kiegyensúlyozott legyek és pontosan tudjam, hogy mit is szeretnék elérni a jövőben. Ha valaki úgy érzi, hogy elakadt az életben és szüksége van egy barátra, aki segít a továbbhaladásban, akkor itt nagyon jó helyen jár, ne habozzon egy percig se, jelentkezzen a coachingra! Ne fogja megbánni!”

Gyakran ismételt kérdések:

 1. Kinek és mikor fizetek?
  Jelentkezésed befogadásáról kapsz egy automatikus e-mail üzenetet, ha ezt megkaptad akkor fizethetsz. A fizetés módja banki átutalás, a következő számlaszámra:
  Név: Nyúlné Terpó Edit EV
  Bank: K&H Bank
  Számlaszám: 10408155-50526877-85551004
  Közlemény: Kérlek tüntesd fel az e-mail címedet, amellyel jelentkeztél. Különösen akkor, ha más nevén van a számla amiről utalsz.
 2. Kapok-e számlát?
  Minden esetben e-számlát állítok ki, melyet e-mailben fogsz megkapni.
 3. Mikor kapom meg a leveleket?
  Az első levelet a pénz beérkezése utáni napon fogod megkapni. 2 naponta kapod a leveleket, hogy legyen időd elmélyülni bennük. Amennyiben nem kapod meg a leveleket, kérem jelezd e-mailben az edit@fedezdfelmagad.hu email címen.
 4. Kérdésem van, elakadtam, kapok segítséget?
  Kérdésedet, problémádat írd meg nekem e-mailben (edit@fedezdfelmagad.hu), minden esetben fogok rá válaszolni!