Anya dédelgető2019-01-13T23:41:28+00:00

Anya dédelgető. Kétségekkel teli anyáknak, ahol megértő környezetben elmesélheted kételyeidet és megtapasztalod a biztonságot és magabiztosságot, melyet így a gyermekednek is könnyedén megtanítasz.

💞Megtapasztalhatod, hogy nem vagy egyedül a problémáiddal. Többen vagyunk hasonló helyzetben, így itt bátran kibeszélheted Magad. Megértő fülekre, szívekre találsz.
💞Megbizonyosodhatsz róla, hogy könnyebben oldod meg a hisztiket, nehéz helyzeteket ha Te jól érzed magad.
💞Megtanulhatod, hogyan tudsz magadra is figyelni úgy, hogy közben jelen van a gyermeked.
💞Megmutatjuk, hogy jó anya vagy. 💚 És segítek abban, hogy ezt el is hidd.

Ebben az egy órában bemutatkozunk, majd mutatok néhány egyszerű mozdulatot, melyek segítenek megnyílni, bizalmat ébresztenek.
Ezután kibeszélheted magad. Megoszthatod kételyeidet, kétségeidet, hogy közösen találjunk megoldást. De ha úgy érzed, ez elsőre még nem megy, akkor csak élvezd a felnőtt beszélgetést. 😉

Ez egy 4 alkalmas sorozat első találkozója lesz, de nem kötelező mindegyiken részt venned.

A következő részek témája:

  • Hogyan legyen több minőségi időm magamra a gyermekem mellett
  • Jó anya vagyok. Mitől lesz valaki jó anya? Hogyan tudom elhinni, hogy az vagyok?
  • Lezárás. A Benned maradt kételyek megbeszélése. További ötletek egy élménydús, vidám nap megéléséhez.

Gyermekedet bátran hozd el! A pécsi helyszínen lesznek játékok is, hogy ő is jól érezhesse magát. Az online találkozón sem probléma, ha ott van Veled és időnként közbeszól vagy el kell előbb menned. Mindannyian anyák vagyunk.

Mikor én küzdöttem a magánnyal, azzal az érzéssel, hogy nem értenek meg, nem találtam ilyen lehetőséget. Egy helyre mehettem el, ahová a fiam ugyan nem jöhetett be, de bármikor kimehettem szoptatni. Én úgy alakítottam ki az alkalmakat, hogy rugalmasan tudjunk alkalmazkodni a gyermekekhez is.

A felmerülő költségekhez kérlek Te is járulj hozzá. Résztvétel díja: 500 Ft/ alkalom.

Részvételi szándékodat előre jelezd, hiszen a létszám korlátozott. Jelentkezni üzenetben (edit@fedezdfelmagad.hu), vagy a linkre kattintva tudsz: https://goo.gl/forms/YnsOS1LakqES28ky2

Személyes találkozó Pécsett:

Helyszín: Csipetkék, Hungária u. 47.

Időpont: péntekenként 10:30-11:30

Első alkalom: 2018. november 9.

Online alkalom:

Keddenként 10:00-11:00

A zoom nevű alkalmazást fogjuk használni.Használata egyszerű, minden eszközön lehetséges. A részleteket emailben fogom küldeni.

Első alkalom: 2018. november 13.

Jelentkezni a személyes és az online alkalomra is emailben, vagy itt tudsz: https://goo.gl/forms/YnsOS1LakqES28ky2

A személyes alkalmak NEM szükséges jelentkezni, de az online-ra IGEN, különben nem tudom kiküldeni a belépéshez szükséges linket.

Jelentkezésed után lehetőséged lesz belépni egy zárt csoportba Facebookon, aminek a linkjét emailben fogom kiküldeni. Ebben a csoportban csak anyák leszünk. A cél az, hogy amikor nagyon mélyponton vagy, akkor is legyen hova fordulnod. Akár az éjszakai ébrenlét közben is írhatsz oda. Előfordulhat, hogy nem Te leszel az egyetlen, aki éppen fent lesz. De az biztos, hogy másnap támogató válaszra számíthatsz. 😉

Várlak szeretettel: Edit